כאבי שכמות וצוואר

דיון מתוך פורום  כאבי גב

22/10/2012 | 10:31 | מאת: אלירן

שלום, אני סטודנט בן 26. לא עוסק בעבודה פיזית. מתאמן בחד"כ כפעמים-שלוש בשבוע באופן מתון ומבוקר. כשבוע יש לי כאבים בשכמות.(בכל שריר הטרפז). בכל בוקר אני קם עם כאבים מוגברים, מרגיש את הלחץ הכבד בעיקר כשאני מרים את הראש מעלה, או מזיז אותו לצדדים. מסאזים עם וולטרן/מנטוקפ לא עוזרים לי. מה זה יכול להיות? והאם פעילות ספורט תעזור לי במצב זה ? תודה !

אלרין שלום קשה לומר ממה נובע הכאב זה יכול להיות שרירי - ואז חימום/עסוי/ משככי כאב בד,כ יעזרו תוך שבוע - שבועיים. מצד שני זה יכול להיות גם משהו עמוק יותר כמו בעיה בדיסק צווארי אם הכאב לא מרפה כבר מספר שבועות - ממליץ שתתחיל את הבירור אצל אורטופד ותמשיך משם.

30/10/2012 | 17:24 | מאת: יגאל

תודה רבה ד"ר!

מנהל פורום כאבי גב