כאב גב מותני מזה כמעט שנתיים

דיון מתוך פורום  כאבי גב

08/04/2011 | 09:41 | מאת: רחלי

אני בת 58 בריאה ובכושר סביר לגילי.עסקתי בפילטיס זמן רב. מזה כשנתיים אני סובלת מכאב גב תחתון בצד ימין בלבד ללא הטבה. ב-ct אובחנו ניוונים ובלטי דיסק מהם לא התרשם האורטופד. אני משתמשת במדרסים, עשיתי 12 טיפולי פיזיוטרפיה, 10 טיפולי הידרוטרפיה, הולכת לפחות 3 פעמים בשבוע במשך 30-40 דק'. ללא הטבה. יש לציין שאין לי הגבלת תנועה.האם יש לכבוד הדוקטור רעיון מה עוד אפשר לעשות? בתודה מראש רחלי

קודם כל צריך להבין אם אכן השינויים הניווניים שנמצאו אצלך בסיטי הם אכן חסרי משמעות. אם כן-סיבות אחרות לכאב במותן יכולות להיות כאלו שאינן קשורות כלל לעמוד השדרה, כמו בעיות בכליות, בשרירי דופן הבטן וכו'. בכל מקרה הייתי בכל זאת מוודא שהמקור אינו עמוד שדרה-אם הסיטי לא מרשים - אז אולי צריך להשלים את הבירור ע"י MRI או מיפוי . ואם גס אלו תקינים-להתחיל לחפש סיבות אחרות. תרגישי טוב ד"ר קינן

מנהל פורום כאבי גב