מזרן חדש

דיון מתוך פורום  כאבי גב

18/10/2012 | 07:38 | מאת: רויטל

שלום לד"ר, כמה זמן לוקח לגב או "לגוף" להתרגל למזרון קפיצים חדש? ומהי דרגת קשיחות 7/10 ? קראתי באחד מתשובותייך שאתה מציין את דרגת הקושי הזאת. תודה רויטל

בארה"ב מקובל לדרג דרגת קושי מ 0 עד 10 ( רך עד קשה ) מכיוון שעד היום -למיטב ידיעתי-פורסמה רק עבודה מדעית אחת טובה על הקשר בין מזרן לכאבי גב, ואותה עבודה פורסמה בארה"ב - אז המסקנה מתאימה לקהל האמריקאי יותר מבחינתנו - צריך למצוא מזרן יחסית קשיח המתאים לך. יש האומרים כי מזרני LATEX הם טובים -אינני מזרונאי ולא מכיר עדויות מדעיות לכאן או לכאן בד,כ לוקח מספר שבועות להסתגל למזרן חדש

מנהל פורום כאבי גב