כאבים באזור הגב העליון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

18/10/2012 | 05:42 | מאת: רועי

שלום ד"ר קינן, שמי רועי ואני בן 18. במשך מס' חודשים אני חש בכאבים באזור הגב העליון. הכאבים ממוקמים בצידי הגב העליון (ימין ושמאל) ובעמוד השדרה, לפי ההרגשה שלי. יש לציין שבעקבות הכאבים הללו נוצרו בגופי תנועות בלתי רצוניות ובעיקר בלתי רצויות - "טיקים". למשל הרמת כתף ללא רצון, הטיית הראש והכתף אחורנית ללא רצון וכו'. אני מוכרח לציין שנבדקתי אצל שני רופאים ומסקנותיהם היו : א. יכול להיות כאבי גדילה. ב. כאבים לא מדאיגים. כיצד הבעיה נוצרה? מהן דרכי הטיפול? האם מסקנותיהם של הרופאים נכונות? בנוסף לכך קבעתי תור לרופא מומחה שינסה לאבחן גם הוא את הבעיה. אשמח אם תיענה לשאלתי, רועי.

לצערי אין אפשרות לענות לשאלה ספציפית כל כך מסוג זה מבלי לבדוק אותך ואולי גם לבצע בדיקות נוספות - בהתאם לממצאים בבדיקה גופנית

21/10/2012 | 21:17 | מאת: רועי

שלום ד"ר קינן, תודה על תשומת הלב. רציתי לשאול אילו בדיקות אני אמור לעשות על מנת לגלות את הבעיה? תודה, רועי.

מנהל פורום כאבי גב