צפון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

02/10/2012 | 13:34 | מאת: רחל

שלום רב, מזה כחודש ימים אני סובלת מכאבי גב, דהיינו, בחלק שטיפה מתחת לחזייה, כשאני עומדת במטבח או שמתי לב כשאני עושה הליכה אז אני מרגישה שאני פשוט צועדת על העיניים מרוב שכאב לי. לפני מס' ימים פשוט התפתלתי על הרצפה מרוב כאבים, כשאני נחה ויושבת הכל בסדר אבל העמידה הארוכה פשוט נוראית. בנוסף אני לא יודעת אם יש קשר, יש לי צניחת רחם, יש קשר???? תודה

שלום נשמע כבעיה שרירית, אבל לאור חומרת הכאב שאת מתארת- ממליץ שתפני למומחה עמטוד שדרה לבדיקה. לפי מיקום הכאב - לא נשמע כי מקור הכאב הור גיניקולוגי . תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב