CT c-5-6-7

דיון מתוך פורום  כאבי גב

20/09/2012 | 11:14 | מאת: סילבי .ג

שלום רב סובלת שנים מכאב, טיפלתי בדיקור כירופרקט,פזיותרפיה ,הדרותרפיה אין הטבה בסריקת C5-6:היפרטרופיה של המפרקים האונקו-ורטברליים, הנקבים הבינחולייתיים מוצרים. זיזים אחוריים בשולי גופי החוליות מלווים בלט אחורי של הדיסקית עם לחץ על שק הדוראלי,התעלה הגרמית מוצרת. בסריקת C6-7 : צלעות צוואריות C7 דו"צ בסריקה C7-D1 : המבנים הגרמיים והדסקיות תקינים. בקשתי להפסיק את הכאב למי לפנות והאם ניתן לתקן - מה לעשות ????

לא ניתן לענות בצורה רצינית לשאלתך. ברור שניתן לטפל. ממליץ שתפני למומחה עמוד שדרה עם בדיקות ההדמיה לייעוץ וקביעת תוכנית טיפול. תרגישי טוב.

מנהל פורום כאבי גב