כאבי רגל שמאל כתוצהה סחוס

דיון מתוך פורום  כאבי גב

27/08/2012 | 08:50 | מאת: מירי

שלום: לפני 3 שנים עברתי ניטוח בדיסק L5ת הוציו לי חצי דיסק.היום במשח חודש חזרתי לכאבים הנוראים ברגל שמאל מלמלה עד למטה.אני בת 42 ,השאלה היא :יכול להיות אותו דיסק?כי לפי הקרינה של הכאבים הרופא חושב שזה אותו אחד או הוא שלמטה תודה מירי אם אני יוצאת מזה בזמן הקרוב, איזה איתמבלות אתה ממליץ? סליחה על תעויות כתיב

מירי שלום שיעור הפריצה החוזרת של דיסק שנותח היא כ 10% - אבל זה בד"כ קורה הרבה לפני 3 שנים. כך ששתי האפשרויות שהרופא שלך העלה הן אפשריות. אם הכאב נמשך כבר יותר מחודש - הייתי מבקש הפניה ל MRI . עם ה MRI ממליץ לפנות למומחה עמוד שדרה להחלטה לגבי המשך טיפול- שהוא לא בהכרח ניתוחי. תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב