האם כאבי גב עלולים להשפיע על הראש והתואר?

דיון מתוך פורום  כאבי גב

02/08/2012 | 22:39 | מאת: רף מקסימה

שלום דר קינן, יש לי בעיות בעמוד השדרה, כלומר, אני סבולת מפריצת דיסק בכמה חוליות, והיצרות התעלה, ועקמת. לפני כשנה וחצי, הוצע לי לעבור ניתוח, אבל בינתיים התגלתה אצלי סרטן במעי הגס, כלומר קרוב לרקטום. עברתי שלושה ניתוחים, ואחרי הניתוחים כאבי הגב שהקרינו גם לרגליים נעלמו, וכמובן שלא עברתי ניתוח בגב, אלא שמאז יש לי תחושה של כובד בראש, כאילו שהונח על ראשי עופרת או בטון. שאלתי, האם יש קשר בין הבעיה בגב והכבדות בראש, אני מרגישה כאילו אני מעופפת. אשמח לקבל את תשובתך בהקדם. תודה רבה, מקסימה.

לא רואה קשר בין 2 התופעות ממליץ שתתיעצי קודם כל עם נורולוג במידה והכל תקין - יהיה מקום לבדוק את עמוד השדרה הצווארי כמקור פוטנציאלי נוסף לתלונות שאת מתארת תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב