כאבי צוואר קשים

דיון מתוך פורום  כאבי גב

05/04/2011 | 11:23 | מאת: נעמה

אימי סובלת מכאבי צוואר קשים כ 9 חודשים. בבדיקות CT ו MRI נמצאו שינויים ניווניים קשים ודלקתיים ב C1- C2 מה ניתן לעשות ? ניתן לטפל בדלקת ? בתודה נעמה

מתחילים בד"כ בטיפולים במשככי כאב/פיזיותרפיה/הידרותרפיה/טיפולים אלטרנטיבים כמו דיקור וכירופרקטיקה. במידה וזה לא מועיל - טיפולים במרפאת כאב במידה וזה לא עוזר-ותלוי כמובן בממצאים בהדמיה-לפעמים ניתוח זו אופציה. ממליץ להתייעץ עם מומחה עמוד שדרה ע"מ שילווה את הטיפולים ויחליט איך להתקדם עם הטיפול

מנהל פורום כאבי גב