כאבי גב וכתפיים

דיון מתוך פורום  כאבי גב

24/07/2012 | 23:33 | מאת: אסף

שלום לכם!! לפי כשנה חברה שלי עברה תאונת דרכים , נכנס בה אוטובוס מאחורה בעקבות כך עד היום יש לה כאבים באיזור הצוואר והיד. היא התחילה בטיפולים של פיזיותרפיה ודיקור סיני אצל מומחים וזה עזר לה במידה מסויימת. לאחר תקופה מסויימת היא התלוננה על הכאבים שחוזרים ונשנים. האורתופד היפנה אותה למיפוי עצמות ולסיטי גב וצוואר והתברר שהכל תקין בבדיקות האלה. אנחנו כבר לא יודעים מה לעשות. הכאב ממשיך כל הזמן חשבנו שיגיע הקיץ והכאב יפחת אבל זה לא ככה. בכל מקרה כרגע הפנו אותנו עוד פעם לעשות פיזיותרפיה. רציתי לדעת מה אתם ממליצים לעשות במצב כזה?? אנחנו כבר לא יודעים מה לעשות וכואב לי לראות אותה שהיא סובלת כ"כ. תודה רבה, אסף.

ממליץ לפנות בשלב זה ליועץ עמוד שדרה נשמע שיש קשר בין הצוואר לכתפיים ייתכן ובבדיקת MRI נראה משהו שבדיקות פחות מדויקות כמו מיפוי וסיטי לא הראו בברכה דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב