הסבר לתוצאת EMG

דיון מתוך פורום  כאבי גב

26/06/2012 | 22:38 | מאת: עופר

שלום ד"ר, אני בן 34 משקל 67 גובה 180. בעקבות הרמת משא כבד ופגיעה באזור השכם הימנית הכתף והצוואר הופנתי לבצע בדיקת EMG בתוצאות הבדיקה נרשם: A study showed a mild late reinnervation changes in rt. spinati muscles' that may indicate a mild chronic neuropathy of suprascapular nerve. Normal other EMG result. ובטבלה בצבע אדום נרשם: Right Supraspinatus (suprascapularis, C5,c6)- Sl inact Neur interpretation: Amp +, Dur + ואותו ממצא ב- Right infraspinatus(suprascapularis, C5,c6) האם תוכל להסביר לי את משמעות הממצא ? תודה רבה, עופר

עופר שלום נשמע כמו בעיה מקומית בעצב של אחד או יותר משרירי הכתף, למרות שלא ברור אם קיימת גם בעיה צווארית מציע שתתחיל בבדיקה אצל אורטופד/מומחה כתף במידה ונשללת בעיה מקומית בכתף - תמשיך למומחה עמוד שדרה להמשך בירור תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב