כאבי גב והקרנת כאב לבטן

דיון מתוך פורום  כאבי גב

18/06/2012 | 13:14 | מאת: יול

שלום לפני 3 שנים היו לי בעיות גב כבדים כסיבוך לאחר השפעת+מצב לא פשוט בחיים. הצלחתי לצאת מזה לאחר מספר חודשים בעזרת טווינא. מאז אני הולכת פעם בחודש לטווינא בשביל לתחזק את הגב. לפני חודשיים עשיתי סנפלינג עם חברים ולאחר יומיים התחלטי להרגיש כאבים בגב תחתון ואמצעי. יחד עם זה כאב מאוד גם צד שמאלי(הרגשת מתיחות). מאז יש לי כאבים הולכים וחוזרים בגב, אבל מה שמתריד אותי מאוד זה כאבים בצד שמאל של בטן שאינם במקום קבוע ותלוי האם אני יושבת או עומדת/הולכת/שוכבת. מה אני צריכה לבדוק? האם זה יכול להיות כאב של גב שמקרין לשם? כאב מורגש לא בפנים וסורף כזה. תודה מראש על התגובה

שלום קשה לומר בוודאות מבלי לבדוק, אבל נשמע כי גם הכאב בבטן מוקרן מהגב ולא מהווה בעיה נוספת תשובה יותר ספציפית - תתאפשר רק אחרי בדיקה כמובן בברכה דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב