כאבי גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

04/04/2011 | 19:30 | מאת: זהבה

מה המשמעות של: עמ"ש מותני פריצת דיסק L4-L5 עם לחץ על שורש משמאל והיצרות ספינלית L5-S1 בלט דיסק והיצרות פורמינות ? אילו מימצאי ה-C.T. בפועל- כאבי גב במרכז הגב לכל רוחבו, בעיקר, באימוץ שרירי הבטן, תוך כדי ביצוע תרגילי התעמלות ונשיאת משא כבד, לאחר אכילה דשנה, במאמץ בשירותים(עצירות),בהתעטשות.מה הטיפול המומלץ? תודה מראש. זהבה.

05/04/2011 | 00:02 | מאת: אלי בן דוד- מעסה רפואי

אם יש כאבים לרוחב הגב סימן שיש לך נקודות מיופציאליות בשריר (נקודות מעוררות כאב)הבטן התחתונה שמקרינים לגב ופשוט צריךלשחרר אותך ולגבי השאר יש מומחים שיענו

05/04/2011 | 13:14 | מאת: זהבה

איך משחררים ?

מנהל פורום כאבי גב