כאבים בצוואר

דיון מתוך פורום  כאבי גב

04/04/2011 | 13:21 | מאת: אני

שלום לאחר חוסר יכולת לזוז וכאבי צוואר ממושכים כבר כמה שנים אישרו לי לבסוף mri שיתבצע בקרוב בנתיים עשו לי צילומים רבים ומצאו כך"-" שינויים דיסקוגניים בחוליות c4-c6 " מה זה אומר ביכלל? ושאלה שניה אני כבר הרבה זמן על קורטיזון ואתופן עקב הכאבים הרבים ונאלצתי לעזוב את העבודה { הייתי כל חיי עובדת נקיון"} גם בגלל הכאב וגם מאחר ויד שמאל ממש נחלשה{עברתי בדיקת נירולוג מומחה שקבע חולשה חמורה} כולל נימול וממש נופלות לי צלחות מהיד או חוסר אפשרות להרים דברים מסויימים על מה זה מעיד? ושאלה אחרונה - אם ובמקרה אאני אזדקק לניתוח מה הסיכונים ומה משך ההחלמה והאם אני אזדקק לטיפול גם אחרי או שאני אחזור לתיפקוד מלא והאם כל זה מוכר בביטוח הלאומי כנכות?

שלום דיסקופתיה זה מונח כללי שמתאר "בעיה בדיסק" -זה יכול להיות בליטה /פריצה/ניוון . החולשה שאת מתארת ביד בהחלט יכולה לנבוע מלחץ של דיסק על חוט השדרה או השורשים. הטיפול הניתוחי כולל סיכויי הצלחה/סיבוכים וכו'-תלוי בממצאים ב MRI שתבצעי. ממליץ שתפני למומחה עמוד שדרה עם תוצאות ה MRI ותקבלי את כל התשובות תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב