פריצה בגב האמצעי

דיון מתוך פורום  כאבי גב

25/05/2012 | 23:29 | מאת: יניב

לאחר שגיליתי פריצות בצוואר ובגב התחתון ע"י בדיקות MRI יש לי כאבים גם במרכז הגב? האם יתכן קשר לפריצות בצוואר או בגב התחתון או שגם הגב האמצעי שלי דפוק? אני בן 28 ויש לי 2 בלטים ובקע בצוואר ועוד 2 בלטים ושני בקעים בגב התחתון? מה התסימנים לפריצות בגב האמצעי? כבר אין לי כוחות לעשות MRI. והאם הגורל של כל הגב שלי להפרץ? מה יהיה עוד 10 שנים? אני אהיה נכה? האם הגב שלי יוכל לספוג ניתוחים בצוואר גב אמצעי וגב תחתון? יש לזה תקדימים? כבר מיואש לחלוטין

יניב שלום דיסקים צוואריים לעיתים קרובות גורמים לכאב בגב עליון - בין השכמות. דיסקים מותניים בד"כ יקרינו לאגן/עכוזים/רגליים. דיסקים בעמ"ש גבי ( מבסיס הצוואר ועד למותניים בגדול ) - יכולים לגרום לכאב מקומי בגב אמצעי ויכולים גם להקרין לקדמת בית החזה. מה יהיה גורלך? היום יום שישי - יש תחזית אסטרולוגית במוסף.. תקדימים של בעיות דיסק בחלקים השונים של עמוד השדרה במקביל - ישנם הרבה. זה לא נדיר בכלל. טיפול ניתוחי ? ברור שלא ניתן לענות על זה מבלי לבדוק אותך ולראות את הבדיקות שביצעת אם אתה רוצה לדעת באמת מה לעשות - תפנה לייעוץ מומחה עמוד שדרה - אני או מומחה אחר ותקבל ייעוץ ספציפי לבעיתך בברה דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב