כאב גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

18/05/2012 | 16:08 | מאת: אורטל

שלום וברכה,אמש נרדמתי כאשר המאוורר היה דלוק והקרין אוויר קר לכיוון הגב שלי.כעבור מספר שעות התעוררתי עם כאבים חזקים באמצע הגב התחתון,כאשר הכאב גם מקרין לנקודה בגב שבה בוצעה לי בדיקת ניקור מותני לפני חודש.אשמח לעצה כיצד אוכל להרגיע את הכאב ולטפל בו באופו מוחלט.עליי לציין שמזה כחודש וחצי אני סובלת מהתכווצות שרירים בראש שכפי הנראה נובעת מהיתפסות שרירי הצוואר.

נשמע כמו כאב שרירי חימום מקומי/עיסוי/SPRAY SWISS RELIEF / משככי כאב אמור לעזור גם שלרירי הצוואר בהצלחה

מנהל פורום כאבי גב