כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  כאבי גב

03/04/2011 | 21:59 | מאת: אורנית

שלום לכם אני בת 47, נשואה ,אם לילדים. לפני כחודשיים- שלוש החלו לי כאבים בכתף השמאלית שמקורם בערך בנקודת החיבור של היד והגוף מאחור ( בגב) פניתי לרופא המשפחה שלי , ניבדקתי על-ידו במקביל להפניתו אותי לאורטופד הוא שיער שיש לי דלקת ורשם לי כדור בשם ארקוקסייה ועוד כדור בשם לנטון ( על מנת לשמור על כיבתי). נטלתי פעמיים אותם וחשתי הקלה מאוד משמעותית אך עיינתי בדף התרופה ושם נכתב שכדור זה מגביר סיכויים להקף לב \שבץ מוחי. הדבר הפחיד אותי מאוד ובקשתי רשות מרופאי להפסיקו. הכאבים חזרו לאחר כשבוע. מה עליי לעשות??קשה לי להוריד חולצה , קשה לי לישון בלילה אני משנה תנוחות ללא הרף ולא נרדמת. תשובתכם מאוד חשובה לי! בברכה אורנית

נשמע כי הבעיה אכן בכתף ולא מוקרנת מעמוד השדרה הצווארי לכתף. במקרה כזה הקו הראשון של הטיפול הוא משככי כאב ופיזיותרפיה במידה וזה לא עוזר-ממשיכים בטיפולים יותר "אגרסיבים". הסכנה בארקוקסיה היא בטיפולים מאד ממושכים ( שנה ויותר) וגם היא תאורטית. כך שאין מקום לדאגה בהצלחה

מנהל פורום כאבי גב