כאבי צוואר עם הקרנה ליד ימין

דיון מתוך פורום  כאבי גב

03/04/2011 | 20:11 | מאת: דורית

אני סובלת מכאבי צוואר כשנה. עשיתי צילומים ומיפוי עצמות, לא נתגלה משהו מוחד מעבר לשחיקה, לאחרונה אני סובלת מנימול ביד ימין, כל שעה בערך תוקף אותי הנימול, הצוואר כואב לי במיוחד בלילה קשה לי לשכב ואני מתעוררת מידי שעה מהכאב.מה לדעתך אני צריכה לעשות?

04/04/2011 | 13:34 | מאת: בת 37

גם אני סבלתי מהבעיה הזאת ולאחר סדרת טיפולים אצל כירופרקט (רופא) הבעיה שלי נפתרה ומאז אני ממליצה לכל מי שרק סובל במידה ותרצי פרטים נוספים אשמח לעדכן אותך במייל. החלמה מהירה

את מתארת תסמינים של בעיה בדיסק בעמוד שדרה צווארי לא מסוכן -אבל כדאי להבדק אצל מומחה , לעשות בדיקות ולראות מה עושים הלאה

28/12/2012 | 07:48 | מאת: מיטל

גם אני סובלת מכאבי צואר שחיקה של חוליות והשאלה של י אם זה לא מסוגן ללכת לכירופרקט

מנהל פורום כאבי גב