בדיקת u.s כתפיים - כתף ימין

דיון מתוך פורום  כאבי גב

10/05/2012 | 20:57 | מאת: אלברט שייקה

שלום ד"ר קינן אמי כבת 71 נשלחה לאחרונה עקב כאבים כתף ימין,לאבחון אולטרה סאונד.ע"פ הבדיקה בשני מוקדים אובחנה בעיה. long tendoom of biceps- הודגם מעט נוזל במעטפת הגיד. tendon supraspinatus - הודגם קרע חלקי באורך כ 0.6 ס"מ. שאר הבדיקה צוין כתקין. אודה לך על חוות דעתך והתיחסותך לצורך טיפול,וכמו על אפשרות להגיע אליך באופן פרטי. דרך ביטוח פרטי לצורך התיעצות בכבוד רב אלברט שייקה בכבוד רב

אלברט שלום נשמע שאמך זקוקה לאורטופד מומחה כתף ולא לי- אני מומחה עמוד שדרה. אם בכל זאת תרצו להגיע לבדיקה - אין בעיה 09-9509697 בברכה

מנהל פורום כאבי גב