דלקות גב חוזרות

דיון מתוך פורום  כאבי גב

02/04/2011 | 14:41 | מאת: לוס

כבר מעל לחצי שנה שאני סובלת מדלקות חוזרות בגב. המשונה הוא שהן כל פעם במקום אחר. כבר סבלתי מדלקת בגב התחתון, בעצם הזנב, בכתף ולאחרונה ממש בצד ואמצע הגב. כבר ניגשתי לרופא משחה שעשה בעיקר בדיקות דם ולאורטופד ששלח לצילום וציין שהוא לא רואה שום בעיה ושלח אותי כלעומת שבאתי. כל רופא שראיתי שולח אותי לעשות פעילות גופנית אבל לצערי המציאות היא שאני כל כך הרבה זמן עם כאבים וחוסר הפעילות הגופנית | שאני בדרך כלל עושה והופחתה משמעותית בגלל הכאבים | גרם לי כבר אף להעלות במשקל.... אשמח לשמוע לדעתך והאם יש רופא אחר שכדאי לראות. אני רק בת 32 ומאד מיואשת מהמצב. תודה

שלום לא הבנתי את ההגדרה של "דלקת בגב", לא מכיר אבחנה רפואית אמיתית כזו. ממליץ שתבדקי אצל מומחה עמוד שדרה ותעברי בירור מסודר. לא נשמע סביר שאישה צעירה בגילך תסבול מכאב ממושך מבלי שמבינים מה הסיבה.

מנהל פורום כאבי גב