כאב גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

26/02/2012 | 13:52 | מאת: א

שלום אני בחור בן 30 סובל מכאבי גב תחתון ויש לי בלט דיסק אני עובד כל יום 4 שעות ואני מרים ארגזי חלב ומסדר במקרר לאחרונה התגברו כאבי הגב למעלה בגב העליון ובתחתון כזה כאב שורף שזה גם נוגע הכאב ברגליים ירכיים כואב קיבלתי מוסקול להקלה אך השאלה האם העבודה יכולה לפגוע בגב יותר שעלי לשקול התפטרות מה שאני לא מעדיף, או שכיום אנשים במצב כזה יכולים לעבוד כך? תודה

זו שאלה קצת מורכבת מדי להסבר קצר בפורום

14/03/2012 | 11:36 | מאת: מירב

היי א אין צורך להתפטר גם אני סבלתי מפריצת דיסק וניסיתי כבר הכל מכדורים ועד זריקות עד שהגעתי לרופא שלי והוא המליץ לי על dds500 חגורה דינימית לגב עם פטנט יחודי שעזר לי לכאבים תוך שניות אפשר לעבוד אם זה ללכת להתעמל זה מולבש מתחת לבגדים אז לפני שאתה מחליט להתפטר אני ממליצה לך לנסות את זה אם אני לא טועה יש להם אפילו אתר אינטרנט מקווה שעזרתי לך בעניין זה שיהיה אחלה יום.

20/03/2012 | 18:52 | מאת: חיים

ברגע שמתחיל הסיפור עם הגב התחתון חייבים להיזהר מאד כי השלב הבא הוא פריצת דיסק שממנה קשה להיפטר.

מנהל פורום כאבי גב