שאלה לגבי כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

22/02/2012 | 02:51 | מאת: שחר

שלום, אבי בן 52 התחיל לאחרונה לחוש כאבים חזקים בגב התחתון, וגם בכפות הרגליים. כמו כן חשוב לציין כי הופיע בפתאומיות שטף דם בזרוע השמאלית העליונה! שאלתי היא: ממה עלול כאב גב להופיע? וממה עלול לנבוע השטף דם?? כי זהו שטף דם מגרד מאוד, ולא קרה מפציעה או חבלה. אציין כי לפני מספר חודשים גילו אצל אבי מחלת סרטן מיתרי הקול, הוא עבר ניתוח ומאז אין סימנים לגידול. תודה רבה

שלום למרות שאני בד"כ לא מאמין בצירופי מקרים ברפואה - אני לא רואה קשר בין 2 התופעות שתיארת - אבל ממליץ שיגש בדחיפות לרופא עור לגבי הממצא בזרוע. לגבי כאב הגב - נשמע פחות דחוף - אבל כדאי לבדוק גם את זה - בדיקה אצל מומחה עמוד שדרה

מנהל פורום כאבי גב