בעיות צוואר

דיון מתוך פורום  כאבי גב

28/03/2011 | 21:59 | מאת: בנדה

נכבדי בפורום זה איך אוכל לדעת על אזרחים פשוטים שעשו ניתוח צווארי מה יוכל אחוז ההצלחה? אשמח לקבל גם מספר טלפונים שביצעו בתקופה האחרונה ולסיום מהו גודל ההצלחה בניתוח הניי בן 56

שלום קיים מספר רב של ניתוחי עמוד שדרה צווארי-כל אחד בהתאם לבעיה הספציפית שלו. לכן, נראה לי שפניה מסוג זה אינה יעילה. אני ממליץ לך לפנות לרופא מנתח שיאבחן את הבעיה שלך ואז לבקש ממנו שמות של מטופלים שנותחו על ידו עם בעיה כמו שלך וניתוח כמו זה זאתה אמור לעבור.כך תוכל להבין יותר טוב מה צפוי לך ומה כישוריו של המנתח שלך. בברכה ד"ר קינן

מנהל פורום כאבי גב