בעיות בגב ובצוואר

דיון מתוך פורום  כאבי גב

28/03/2011 | 18:57 | מאת: selest

שלום ד"ר קינן. התחלתי לעבוד בשיקום עכו והיתחילו כאבי גב וצוואר.קיבלתי טיפול כמו אקסיפאן ומוסקול ושום דבר לא עוזר. אני סובלת מכאבים נוראים. מה אפשר לעסות? למי לפנות?

שלום השאלה קצת כללית מדי. אם מדובר בכאב שאינו מקרין לידיים או רגליים ואינו מלווה בתחושת כמו נימול או רדימות בגפיים-אז בד"כ אין מקום לדאגה וצריך לטפל בסימפטום-ע"י פיזיותרפיה/התעמלות/משככי כאב. אם קיימת הקרנה לגפיים -אז רצוי לפנות בהקדם למומחה -אורטופד כללי או מומחה ספציפי לבעיות עמוד שדרה. בכל מקרה-אם הכאב ממושך -הייתי ממליץ לך להתייעץ עם מומחה לפני התחלת טיפול כלשהוא. בברכה ד"ר קינן

מנהל פורום כאבי גב