כאב בגב תחתון ובטן עליונה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

16/01/2012 | 11:15 | מאת: דנה

שלום, אני בת 25 מזה 3 חודשים סובלת מכאבים בגב ובבטן. הבעיה החלה לפני 3 חודשים כאשר היה לי כאב נקודתי בגב בתחתון בצד ימין בדיוק ליד עמוד השדרה והיה כואב 2-3 דקות מידי פעם והיה עובר (כשהרופאים חשבו שזהו דלקת ושתיתי נורפן) לאחר בחודשיים החלו כאבים חזקים בגב עם הקרנה לבטן. קיבלתי כבר 2 זריקות קורטיזון ושתיתי ארקוקסיה כ3 שבועות. הייתי בצילום גב עשיתי בדיקות של הבטן (כגון אולטרסאונד וסיטי) שיצאו תקינות וכרגע אני מחכה לMRI של הגב. כרגע יש לי 2 נקודות שכואבות בגב התחתון ליד עמוד הדרה אחת בצד ימין ושנייה בצד שמאל עם הקרנה במיוחד לבטן עליונה. כרגע הרופאים לא אבחנו אותי ואני סובלת מכאבים. מה יש לי? האם יש שריר? האם מופעל לחץ כלשהו על עצב?

16/01/2012 | 11:50 | מאת: דנה

אבל אתה לא יכול לומר בערך מה דעתך? ממה נובע הכאב? וחוץ מהמכשיר מה הדרכים הרפואיות לטפל בבעיה?

מנהל פורום כאבי גב