בלט דיסק

דיון מתוך פורום  כאבי גב

10/01/2012 | 16:44 | מאת: שואל

שלום אני בחור בן 30 עובד עבודה פיזית הרמת ארגזים 4 שעות ביום עשיתי סיטי עמוד שדרה מותני וזו התשובה תבנית גרמית שמורה התעלה המרכזית והפורמינות ברוחב תקין סריקת l1-l2 דיסק שמור שק תקלאי שמור L2-l-3 דיסק שמור שק תקאלי שמור L-3l-4 בלט דיסק הגורם לחץ קל על שק התקלי L4-l5 בלט דיסק הגורם לחץ קל על השק התקלי סריקת l5-s1 בלט דיסק המשיק לשק התקלי בסיכום שינויים דיסקופתיים קלים כמתואר שאלתי מה זה אומר בלט דיסק והאם הרמת ארגזי חלב משפיעה משמעותית צורך הפסקת עבודה שלא יהיה החמרה בגב כדי לא חהגיע לפריצת דיסק? תודה

בלט דיסק זה מצב שבו הדיסק בולט אבל המעטפת שלו לא נפרצה הרמת משא כבד על בסיס קבוע מגדילה את הסיכוי שתהיה לך פריצת דיסק

13/01/2012 | 12:53 | מאת: שואל

שלום אני מרים ארגזי חלב עובד 4 שעות ביום השאלה בגלל שכרגע זו המשרה היחידה שיש לי האם יהיה עלי להפסיק עבודה זו? האם רופא תעסוקה יגיד לי להפסיק? או שאולי כדאי עד שאמצא משהו פחות פיזי? תודה

מנהל פורום כאבי גב