טרמדול- איך להפסיק?

דיון מתוך פורום  כאבי גב

27/03/2011 | 09:32 | מאת: אא

בזמן התקף כאב שנובע מפריצת דיסק רשמו לי טרמדול 250 מ"ג. נטלתי כ-3 חודשי מדי יום. עכשיו מרגיש יותר טוב, רוצה להפסיק את הטרמדול אבל חווה תחושות קשות: כאב בטן, כאב בכל הגוף, אי יכולת לישון בלילה ולתפקד ביום. מה עושים? איך מפסיקים?

בעקרון טרמדול אינו חומר נרקוטי ואינו ממכר, ולכן אני לא חושב שהתופעות שאתה חווה הן תופעות של "גמילה". אנחנו בד"כ לא ממליצים על נוהל הפסקה ספציפי הייתי מתייעץ עם רופא משפחה לגבי התופעות שאתה מתאר תרגיש טוב

מנהל פורום כאבי גב