כאבים מעל הישבן

דיון מתוך פורום  כאבי גב

28/12/2011 | 21:46 | מאת: דני

שלום ד"ר אני בן 15 לפני חודש בערך הסתובבתי בכיתתי ורציתי לעבור בין שתי שולחנות צמודים הזזתי את הרגלים שהיו באותו קו וכשעברתי הרגשתי "טיק" קטן מעל הישבן בצד הגוף בכאילו שריר נמתח בצד ימים עם הזמן זה המשיך והתקדם יותר צד שמאל וזה גם התחיל לכאוב קצת בצד שמאל לא מדובר בכאבים חזקים אלה כאבים מעצבנים האם מדובר בבעיה כל שהיא? זה מאוד מלחיץ אותי תודה

על פניו - לפי המנגנול שתיארת -זה נשמע כמו בעיה לא מדאיגה מצד שני -אם זה לא נעלם בשבועות הקרובים הייתי פונה לבדיקת רופא

30/12/2011 | 18:05 | מאת: דני

כבר היו לי כאבי גב שונים בלי קשר למקרה והלכתי מספר פעמים לרופא והוא אמר שזה כנראה כתוצאה של שרירים חלשים או השמנה יכול להיות שזה כתוצאה מהשמנה? למשל עכשיו זה לא כואב אבל יכול להיות סתם רגע שזה יופיע ויחלוף לאחר שעה תודה

מנהל פורום כאבי גב