כאבים ברצועת הגב התחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

25/12/2011 | 17:17 | מאת: עופרה

ד"ר קינן שלום. אני עם כאבים בגב התחתון שהתחילו לפני כחודש, אך עכשיו הכאב פחת וחזרתי לשיגרה , ביצעתי סי טי והממצאים להלן:L4-L3 -"שינויים ניווניים בסחוס הדיסקיות עם איבוד גובה". "שינויי ניוונים קלים עם זיזים קטנים בגופי החוליות בעיקר L3 L4 ,סיכום: שינויים ספונדילוטיים קלים. שינויים ניוונים עם איבוד גובה דיסק L4-L3. עדיין לא נבדקתי ע"י ממוחה לעמוד שידרה, או אורטופד, אשמח לקבל פענוח לממצאים,ובנוסף האם אני יכולה לחזור לשיגרה... צעידה, ספורט, ריקוד, אני בת 44 תודה רבה וחג שמח עופרה

מדובר בשינויים ניווניים של הדיסק לא בעיה נדירה או מסוכנת יכולה לחזור לפעילות בהדרגה ממליץ שתתיעצי עם מומחה אם הכאב עדיין מפריע

מנהל פורום כאבי גב