דלקת וכאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

30/11/2011 | 12:57 | מאת: דני

שלום רב! מזה זמן רב הייתי מתעורר מהשינה ומרגיש שהמזרון שלי ?עשה? את שלו והגיע הזמן להחליפו ( כמו כן בימים האחרונים של השינה בו הרגשתי כאבי גב חלשים מאוד שתמיד עברו אחרי כמה זמן) קניתי מזרון חדש והרמתי אותו ( כבד מאוד) ולמחרת התחלתי להרגיש כאבי גב תחתון שרק הולכים ומחמירים מיום ליום.. נישגתי לאורטופד וקיבלתי כדורים נגד דלקת וגם קיבלתי זריקת וולטרן .. האם הבעיה היא שלי היא כתוצאה מזה שהרמתי משקל כבד( המזרון) ?? או שמא הבעיה היא בשינה מהמזרון עצמו( יש לציין כי קניתי מזרון אורטופדי טוב עם קפיצים שהוא יחסית יקר וקניתי אותו לאחר שבדקתי אותו בחנות והרגשתי שהוא נוח.. המזרון הוא מזרון רך והוא מאוד נוח לי לשינה..אולי בגלל שהוא רך הוא עושה לי כאבים? או שזה לא קשור?) תודה מראש

דני שלום שאלה טובה שאין לי דרך טובה לענות עליה בעקרון מזרון קשה מומלץ יותר לסובלים מכאבי גב מצד שני הרמה של חפץ כבד היא בהחלט מתכון בטוח להחמרה של כאב גב.. תן לזה עוד קצת זמן ותראה לאן זה מתפתח אם לא חולף - תיגש להבדק

03/12/2011 | 19:19 | מאת: דני

ראשית תודה על התגובה.. יש לציין כי אני בחור צעיר בן 22 ללא בעיות בגב בעבר... כשקניתיאת המזרון העדפתי את הרך והנוח מאשר את הקשה כי לא סבלתי מבעיות גב... האם זה יכול להיות הגיוני שעצם המעבר למזרון רך יצרה לי בעיות בגב התחתון או שיש סיכוי גדול יותר שזה קרה עקב הרמת משקל כבד? כי ששאלתי בעל חנות מזרנים הוא טען שלוקח לגוף להתרגל למזרון חדש ובמיוחד אם הוא מזרון רך ולכן יש כאבי גב בהתחלה שעוברים עם הזמן

לא סביר שמזרון חדש - רך או קשה - הוא הגורם. יותר סביר שהרמת משקל כבד אם כבר קנית- תתמיד עם המזרון ותראה אם זה משתפר

מנהל פורום כאבי גב