בדיקת ct

דיון מתוך פורום  כאבי גב

28/10/2011 | 14:31 | מאת: בן 27

שלום , עברתי בדיקת c.t עו?ש מותי התוצאת בדגול שיש לי 3 בלטי דיסק מ l2---l5 עם לחץ קל על השק וב l2-l3 יש לי חוסבר בזיז האופקי בשני הצדדים אני חש כאבי עזים ברגל שמאל נימולים ללא הפרעה מוטורית ניכרת אך בזמן האחרון אני כן צולע מכאב ברגל שמאל לאחר ישיבה יותר מחצי שעה .. אם תוכלו קצת להסבר מה הוא זיז ומה גורם לחוסרו ומה הוא הטיפול לכך יש לציון כי עברתי תאונת דרכים מזה שנתיים ועקב כך עברתי ניתוח קבוע צווארי ב c-6c-7 לפני כ 11 חודש

זיז רוחבי זה מבנה אנטומי תקין שקיים בכל חוליה ( 2 בכל חוליה ) אין קשר בין זה לבין כאב הבעיות בדיסקים כנראה מסבירות את הכאב ברגל מבלי לבדוק אותך ולראות את בדיקת הסיטי-לא אוכל להגיד הרבה יותר מזה

מנהל פורום כאבי גב