כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  כאבי גב

21/10/2011 | 12:47 | מאת: אולי

שלום רב שמי אולי, בת 26, ואני סובלת מכאבי צוואר מזה שלוש שנים. לפעמים כפעם בשבוע - שבועיים הצוואר נתפס ממש חזק ואז משתחרר למעט מקום אחד מצד ימין מאחורה.. הכאב מתאפיין בשרירים תפוסים. הייתי אצל הרופא, ומבדיקה שלו הוא אמר שתנועת הצוואר תקינה לכן לא צריכה להיות שום בעיה. אני מצליחה למרות הכאב להניע את הצוואר לכל מקום למעט השלמה של סיבוב ראש.. הצד ימין אלכסוני כואב לי מאוד כך שאיני יכולה להטות את הראש עד הסוף לכוון הזה.. אני עוסקת בריקוד וגם יש חלק של ישיבה מול המחשב. אני לא יודעת מה לעשות עם הכאבים.. איך להקל עליהם? מה זה יכול להיות..? האם לעשות מסאז'ים.. איפה.? האם להשתמש בתרופה כלשהי..? או פיזיוטרפיה ואז מדוע הרופא אינו שולח אותי..? אולי כרית אורטופדית? איזו? אני מיואשת.. זה מפריע לי לעיסוק שלי בתור רקדנית.. אשמח על כל תשובה ועזרה, המון תודה מראש אולי

שלום שלב ראשון הוא להגיע לאבחנה. לא ברור לי בשלב זה למה כואב לך הצוואר. טווח התנועה אינו המדד היחיד לבריאות עמוד השדרה . סביר להניח שאחרי 3 שנים הגיע זמן לברר בצורה יסודית מה הבעיה - באמצעות בדיקת MRI זאת כמובן לאחר בדיקה אצל מומחה בהצלחה

מנהל פורום כאבי גב