כאב גב חזק.

דיון מתוך פורום  כאבי גב

17/10/2011 | 13:02 | מאת: אסתי

יש לי כאב גב מתחת לשכמה ימנית שמקרינה גם ליד.הרופא אמר שזו דלקת וטופלתי עם אטופן במשך שבועיים אבל עדיין יש לי כאבים מאד חזקים בעיקר בלילה. מה עלי לעשות לעשות אנא עזור לי תודה.

שלום ייתכן ובאמת מדובר בדלקת - גם אם האתופן עדיין לא עזר. מצד שני גם פריצת דיסק צווארית יכולה להתחיל בצורה כזו ברור שלא אוכל להגיד בוודאות מבלי לבדוק אותך אם יש גם זרמים/תחושת קוצים/נימול ביד - אז האופציה הצווארית נראית יותר רלבנטית אם תרצי -תבואי להבדק ואגיד לך מה אני חושב ואיך להתקדם מבחינת טיפול תרגישי טוב

19/10/2011 | 10:13 | מאת: אסתי

שלום לך אין לי את כל התופעות שצינתה רק כאב חזק מאד איך אפשר להגיע אילך.

מנהל פורום כאבי גב