צריבה במותן/ גב תחתון שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי גב

08/10/2011 | 23:35 | מאת: אורלי

שלום! אני בת 19.5 מזה כשנתיים אני מרגישה תחושת צריבה במותן שמאל ובצד הגב שליד המותן. בנוסף לכך הישיבה שלי לא זקופה והרבה אנשים מעירים לי על כך, ויש לי כרס (אני שוקלת 48 ואני 1.53). מה אומרות הצריבות? האם יש קשר בין הצריבות ליציבה? תודה מראש.

הצריבה יכולה להעיד על לחץ על שורש עצב בעמוד השדרה - כתוצאה מבעיה בדיסק -פריצה או משהו דומה. יכולות להיות סיבות אחרות - ממליץ שתבדקי אצל רופא כרס ויציבה לא זקופה יכולים להשפיע - מומלץ לחזק את שרירי הבטן ולשבת ישר -אבל את זה ידעת גם מבלי שאגיד לך ..

מנהל פורום כאבי גב