כאב גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

20/03/2011 | 16:23 | מאת: עודד

אדונים נכבדים אני החלקתי במדרגות וקיבלתי מכה חזקה בגב בצד ימין באזור הצלעות פניתי למיון ובצילום גב וחזה לא נמצא שבר אך הכאבים חזקים במיוחד בזמן שאני מתקוםף או מסתובב אולי יש תרופה מתאימה למצב שלי תודה רבה וכבוד רב עודד

שלום בשלב ראשון רצוי לשלול שבר - למרות שצילומים היו תקינים -באמצעות בדיקה כמו מיפוי עצמות. לגבי משככי כאב -ממילא תזדקק למרשם רופא-ומומלץ שרופא יתרשם לפני שממליצים על משכך כזה או אחר בברכה ד"ר קינן

מנהל פורום כאבי גב