כאב נוראי בהריון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

26/09/2011 | 20:53 | מאת: שירי

שלום אני בהריון בשבוע 17 מתחילת ההריון יש לי כאבים בטוסיק רק בצד שמאל שמקרינים לירך קשה לי מאוד ללכת לעמוד לשבת הרבה זמן זה ממש נשבש לי את מהלך היום גם בשכיבה עם רגליים על כרית זן לא עוזר אף פעם לא היו לי כאבי גב או משהו דומה גם לא בהריון בשני אני בת 28 מה עושים הרופא נשים אמר שרין מה לעשות אך אינני מוכנה להעביר עם כאבים כאלה עוד חצי שנה תודב

נשמע שמדובר בבעיה של דיסק שלוחץ על עצב ( פריצת דיסק /בלט דיסק או משהו דומה ) השילוב עם הריון הוא לא נדיר אבל מאד מקשה על הטיפול גם בדיקות קשה לעשות ( MRI כנראה מותר אבל גם זה לא חד משמעי) לכן - משתדלים "לסחוב" עם הכאב עד סוף ההריון -ואז לעשות בדיקות במידה והכאב לא חלף עד אז בינתיים - משככי כאב שמותרים ע"י רופא הנשים ומנוחה ( לא צריך לשכב אלא רק לנסות להמנע ממאמצים של כיפוף והרמת משקל ) אם הכאב בלתי נסבל - תבואי לבדיקה ונראה איך בכל זאת אפשר לעזור לך שנה טובה

מנהל פורום כאבי גב