כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

24/09/2011 | 10:54 | מאת: jay

דר שלום בעבר נותחתי -גב תחתון כיום כאבי גב תחתון עם הקרנה לרגליים,בעיקר לשמאל ב CT בין השאר :הודגם תהליך תופס בלמינה מימין- קשת אחורית מימין בגובה L5 S1 מה אומר הממצא, כיצד ראוי לטפל בו בתודה jay

תהליך תופס מקום זו הגדרה כללית לכל דבר - החל מפריצת דיסק חוזרת, דרך רקמת צלקת , וכלה בגידול של החוליה. עם תשובה כזו ממליץ שתיגש בהקדם לבדיקה אצל מומחה עמוד שדרה אני הייתי משלים את הבירור ע"י MRI ואולי גם מיפוי עצמות - תלוי איך נראה הממצא בסיטי

מנהל פורום כאבי גב