פריצות דיסק

דיון מתוך פורום  כאבי גב

18/03/2011 | 11:38 | מאת: נאוה

אני בת 43 סובלת מזה שנה מכאבים בגב תחתון + עצם זנב . בבדיקת CTנמצא בלט דיסק בחוליות S-1וL-4'5'6 וכמו כן גם בחוליות צואר C'3'4 כאשר שואלים אותי מאיפה זה בא לי ,אני לא יודעת מה להשיב . אז השאלה שלי היא באמת מאיפה ולמה זה קורה ?

מקור כאב הגב התחתון הממצאים בעמוד השדרה המותני. הממצאים בעמוד השדרה הצווארי אינם קשורים ויכולים לגרום לכאב בצוואר עם/בלי הקרנה לגפיים העליונות

23/03/2011 | 13:54 | מאת: גל מומחה לפיזיוטרפיה

מכשיר שהופך אותך ומאפשר לחוליות לחזור ולתפוס את מקומן ולדיסקים להתרווח.

מנהל פורום כאבי גב