בעיה בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

14/03/2011 | 09:56 | מאת: דני

בצילום רנטגן לפני כמה חודשים, נראה בבירור שהחוליה השלישית שם זזה שם לאחור, כך שהחוליה השניה לא יושבת בדיוק מעליה. האם גם שם יש ליגמנטיים ומפרק ביו חולייתי שימנעו גלישה נוספת או ניתוק מוחלט בין החוליות? אני מרגיש החמרה באזור מה דעתכם? תודה

דני שלום יש אי התאמה בין כותרת ההודעה שלך לבין התוכן.. עצם הזנב רחוקה מרחק רב מחוליות L2-3 - ששם אני מבין שאותרה בעיה. ליגמנטים ומפרקים קיימים בין כל שתי חוליות בעמוד השדרה וגם בין L2 ל 3 . האם יש שם ניתוק מוחלט או חלקי ומה יהיה הלאה לא אוכל לענות לך מבלי לבדוק אותך ולראות את הצילומים בברכה ד"ר קינן

מנהל פורום כאבי גב