כאבי גב בשינה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

13/03/2011 | 15:38 | מאת: אילן

שלום בתקופה האחרונה אני מתעורר משינה עם כאבי גב וצוואר . הבעיה היא שבזמן השינה אני משנה תנוחות וישן בתנוחות לא נכונות . מה ניתן לעשות ? יש לציין שאני נרדם בתנוחה נכונה והמזרון הינו חדש תודה מראש אילן

אילן שלום לצערי השאלה קצת כללית מדי -קיימות הרבה סיבות לכאב ולכן הרבה צורות לטפל. ככלל - כאב המעיר משינה מהווה מעין "נורה אדומה " וכדאי להבדק אצל מומחה/לעשות בדיקות לפי הצורך ואז להחליט מה הלאה. בברכה ד"ר קינן

מנהל פורום כאבי גב