כאבים והזעות ליליות

דיון מתוך פורום  כאבי גב

12/03/2011 | 20:28 | מאת: טל

שלום שמי טל ואני בן 28. בשנה האחרונה אני סובל מכאבים חוזרים ונשנים בגב העליון. עשיתי בדיקות דם מקיפות וסיטי גב אבל לא הצליחו לומר לי מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה ולהרגיש טוב יותר. במקביל בשלושת החודשים האחרונים כל לילה אני נתקף זיעה ומתעורר כאשר כל גופי רטוב וכואב וקר לי מאוד. אני לא יודע האם התסמינים הללו קשורים אחד לשני אבל אני לא יודע מה לעשות בקשר לכאבי הגב ובקשר ללילות הקשים שעוברים עליי. אשמח לקבל ייעוץ, תודה

טל שלום נשמע כי כדאי שתבדק בהקדם ותשלים את הבירור ע"י MRI ובדיקות דם עדכניות. תופעות מסוג זה מצריכות בירור עד לזיהוי אבחנה ברורה ולא כדאי להזניח. בברכה ד"ר קינן

מנהל פורום כאבי גב