כאבי צוור וכתף

דיון מתוך פורום  כאבי גב

20/08/2011 | 11:22 | מאת: רונן

שלום לך ד"ר אני סובל כבר קרוב לשנתיים בכאבים בכתף מוקרן לצוואר או הפוך אף אחד לא יודע להגיד עשיתי MRI הייתי כבר אצל 3 רופאים אפילו פיזוטרפיה לא עוזרת אם אני יושן על הכתף יום שלם אני סובל מכאבים והצוואר ממש כואב בכול תנועה חוץ מכיפוף קדימה בבקשה אשמח לעצה

שלום לא הבנתי אם ה MRI שביצעת הוא של הכתף או הצוואר ומה היו הממצאים בברכה דר' קינן

28/08/2011 | 17:49 | מאת: רונן

הMRI היה לכתף ולא מצאו כלום אבל עדיין סובל מאותה מגבלה בתנועה וכאבים

מנהל פורום כאבי גב