xefo

דיון מתוך פורום  כאבי גב

15/08/2011 | 14:00 | מאת: אמיר

דר קינן שלום, מזה 4 ימים אני מרגיש כאבים עזים באזור האגן, המקרינים לטוסיק ולכל אורך רגל ימין. הכאב הוא חזק מאוד עד כדי כך שמורגש בעצם האגן משמאל ומקרין למטה. אין סיפור של דיסק או משהו והרופא משפחה חושב שזו דלקת והמליץ על טיפול בקספו 8 מ"ג. ההוראות ללקיחת התרופות לא היו כל כך ברורות ומספקות. הכאב יעבור וכשיש לקחת כדור. כאילו אם זה דלקת אז צריך לקחת באופן סדיר ולאורך זמן מה. וכמה מינון וכמה פעמים ביום וכמה שעות בין כל מנה ע"מ להגיע לאפקט התיראפויטי הרצוי. אודה לך מראש על המלצתך במקרה כזה. תודה. יש לציין לא נבדקתי ע"י אורטופד. לקחתי קספו ועזר לכאבים. רק קשה עם התוכנית טיפול הכוללת מינון וכמה ליום וחלוקתה המנות. תודה מראש.

קודם כל - ממליץ באמת שתבדק ע"י אורטופד לגבי ה XEFO - 8 מ"ג פעמיים ביום - חצי שעה לפני אוכל ממליץ שתיקח ברצף 10 ימים ואז תחליט מה מידת ההשפעה תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב