כאבי צוואר- כרית אורטופדית

דיון מתוך פורום  כאבי גב

21/07/2011 | 07:34 | מאת: לי

שלום יש לי כאבי צוואר שבאים וחולפים במהלך החצי שנה האחרונה . כאבים שמתחילים מקו הצוואר (מאיפה שמתחיל שיער הראש). אם אני מטה את הראש לאחור זה כואב. קניתי כרית אורטופדית מיצרן ידוע מחומר ויסקו (שעולה 350 ש"ח). כרית שהיא סטנדרטית ללא קימורים. אני ישנה גם על הבטן וגם על הצד והגב. ישנתי עליה פעם ראשונה אתמול וקמתי עם כאבי צוואר. לא הרגשתי שינוי. אני מודעת לכך שהכאבים הם מלחץ וישיבה לא נכונה מול מחשב בעבודה. האם היתי צריכה לקנות כרית עם קימורים?

באופן מפתיע אולי - אין תשובה ברורה לגבי כרית ( או מזרון ) אידיאלים - צריך לבדוק מה הכי מתאים לך. כרית עם מילוי של כוסמת נחשבת טובה לצוואר. מעבר לזה -יכול להיות שהבעיה היא עמוקה יותר מהשרירים ( פריצת דיסק ? ) ואז לא משנה איזה כרית תבחרי - הכאב לא יעלם

09/11/2012 | 13:20 | מאת: עמי

לי הייתה בעייה דומה כרית עם קימורים עזרה לי המגוון הגדול ביותר והמקצועי ביותר של כריות אורטופדיות ניתן לראות באתר הציוד הבריאותי לבריאות שופ הם גם מבינים ענין שם עמי

מנהל פורום כאבי גב