כאבים ברגל שמאל הנובעים להערכתי מהגב התחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

11/07/2011 | 08:34 | מאת: גלית

שלום רב, אני בת 35. לפני כ- 4 שנים לקראת סוף ההריון הראשון היה לחץ כנראה עיצבי שגם לי לכאבים ברגל שמאל ממפרק הירך ועד כף הרגל. הכאב לכאורה עבר עם הלידה. אותו הכאב חזר עם כניסתי להריון השני (לפני כשנתיים) ועד היום. היתי בבדיקה של אורתופד, לאחר צילום והוא הפנה אותי ל-MRI, מחשש כי מדובר בפריצת דיסק. מדובר בכאב עמום המלווה אותי יום יום ומתחזק לאחר מאמץ מרובה של הגוף. האם להערכתך מדובר גם בפריצת דיסק? האם בדיקת MRI נחוצה?

שלום נשמע כמו פריצת דיסק MRI יוכל להוכיח או לשלול המשך טיפול בהתאם ל MRI

30/10/2011 | 10:44 | מאת: גלית

שלם ד"ר קינן, ביצעתי MRI ותוצאות הבדיקה (לדברי הרופא- אורטופד המטפל) שוללת פריצת דיסק. לצערי, כאבי הגב לא פוחתים ואף החמירו לחלק המרכזי של הגב. מזה שלושה סופי שבוע אני מרגישה שהרצועה המרכזית של הגב (מתחת לשכמות) תפוסה בעוצמה כזו שקשה לי לשבת ולשכב. אשמח לקבל חוות דעת נוספת.

מנהל פורום כאבי גב