פעמיים בלט דיסק

דיון מתוך פורום  כאבי גב

07/03/2011 | 18:55 | מאת: אורית

היי... בעלי מאוד סובל מהגב, מתקשה בפעולות יומיומיות, ישיבה,עמידה, להתכופף וכ"ו.יש לו בלט בשני מקומות L1-L2 ו L4-S5. הבעיה העיקרית היא הגב התחתון . בנוסף סובל ממיגרנות וכאבי צוואר. הוא טיפל במרפאות כאב מס' חודשים ועשה פיזיותרפיה אך זה לא הועיל. האם אפשר לצאת מזה? חשבנו על כירופראקט אבל הוא רוצה 400 ש"ח אבחון וח"כ כל טיפול מאתיים ש"ח למס' דקות. מה דעתך? בעלי בד"כ משתמש באדוויל למיגרנות ואטופן לגב,זה נראה לי כבר כרוני. אנא חווה דעתך.

שלום אני חושב שלעיתים כירופרקטיקה היא פתרון מצוין לבעיות מסוימות אך לעיתים גם יכול להזיק. קשה לי לומר לך בצורה יותר ספציפית מה הטיפול המתאים ביותר לבעלך מבלי לראות אותו שני דברים ברורים: טיפול תרופתי קבוע אינו פתרון אין סיבה להרים ידיים ולהחליט שזה כרוני וצריך ללמוד לחיות עם זה-בד"כ יש פתרונות לכל דבר-צריך רק לאבחן במה מדובר ואז אפשר להתאים תכנית טיפולית מתאימה בברכה ד"ר קינן

מנהל פורום כאבי גב