כאבים ברגל ימין

דיון מתוך פורום  כאבי גב

16/06/2011 | 08:05 | מאת: שרית

שלום רב, לפני כחודשיים נפלתי ושברתי את הפטישון בקרסול רגל ימין, גובסתי לשלושה ימים מואז הוחלט להסיר את הגבס, שבועיים לאחר הסרת הגבס ועד היום אני סובלת מכאבים עזים לאורך כל רגל ימין , כאבים לא ממקודים אך מגבלים אותי עד כדי כך דאני יכולה ללכת או לעבוד כלל, הכאבים לרוב מופעים משעות הצהריים המוקדמים ועד הלילה, האם הכאבים יכולים להיות קשורים לגב? משום שגם הגב התחתון לעיתים כואב לי ולא נוח לי לשבת או לעמוד בשום צורה. תודה מראש שרית

יכול להיות שהכאב מוקרן מהגב אבל יותר סביר שהוא קשור לשבר . אני חושב שאחרי בדיקה, אורטופד יוכל להבין במה מדובר ואיזה בדיקות צריך לעשות ע"מ לאבחן ולטפל בכאב

מנהל פורום כאבי גב