שיקום אחרי ניתוח פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כאבי גב

08/06/2011 | 19:24 | מאת: אמיר

עברתי לפני 1/2 שנה ניתוח דיסק גדול L1-2 בגלל פגיעה נוירולוגית ברגל. הניתוח החזיר את התפקוד לרגל באופן מלא. כיום יש לי כאבים בגב תחתון יום או יומיים אחרי כל פעילות כמו הליכה ממושכת (שעה) עבודות פיסיות אפילו קלות . אחרי הניתוח לא עברתי כל בדיקת הדמיה. האם יש צורך ב MRI לביקורת אחרי הניתוח? (במקרה שלי בדיקת הCT הובילה כמעט לטעות במקום הניתוח) יש טעם להגיע לבדיקת מומחה גב ללא בדיקות הדמיה של אחרי הניתוח? האם שימוש בחגורת גב בזמן הליכה יועיל? יש חגורה מומלצת? תודה

לדעתי עדיף שתחזור לרופא המנתח לביקורת עם כל השאלות זה הכי הגיוני - הוא מכיר אותך ויידע לענות לך על הכל

מנהל פורום כאבי גב