כאבי גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

09/09/2014 | 22:58 | מאת: לידר

היי, אני בת 22, ובחודשיים האחרונים התחילו לי כאבים חדים באמצע הגב בצד השמאלי, ממש קרוב לעמוד השדרה בכל תנועה חדה שעשיתי. עד כה הייתי עובדת בעבודה משרדית אך בעבודה החדשה שלי (מזה כחודש) אני הולכת די הרבה. לפני כחודש (קצת לפני קבלת הווסת החודשית) הכאבים הפכו לחזקים יותר ונעלמו לאחר כמה ימים. החודש, גם כן לפני קבלת הווסת וגם במהלכו הכאבים חזקים יותר מהפעם הראשונה וממש מגבילים אותי. כואב לי כשאני יושבת או עומדת ורק בשכיבה אני פחות מרגישה את הכאב. פניתי לרופא ולטענתו זוהי בעיה שרירית ושלח אותי לפזיותרפיה. בנתיים הכאב ממשיך ואני חוששת שהבעיה היא יותר מזה. אשמח לשמוע את דעתך. תודה

לא נשמע מדאיג, אולם מבלי לבדוק אותך ולשלוח אותך לבדיקות באמת שלא ניתן לקבוע במה מדובר. דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב