כאבי גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

22/07/2014 | 09:30 | מאת: מור

שלום. מאז ומתמיד סבלתי מכאבי גב תחתונים במחזור ובביוץ. בזמן האחרון הכאבים התרחבו לרוב החודש וגם אני מרגישה כל הזמן עייפות וצורך לנוח. בצילום רנטגן שעשיתי נכתב : *ממצאים : ע.ש. מותני (חזיתי וצדדי ) =========================== עקמת מינימלית קמורה לצד שמאל . מבנה החוליות והמרווח הבין חוליתי שמורים מה זה אומר? תודה

22/07/2014 | 09:32 | מאת: מור

מבקשת להוסיף שעברתי שני ניתוחי לב בעבר עקב מום מולד ב 1984 ו-2002. כיום אני בת 40.

05/08/2014 | 16:10 | מאת: איתי11

מיטות העיסוי התרמיות של וויאטל ראייס- VITAL RAYS עזרו מאוד לאחותי שעברה תאונת דרכים ונפצעה בגב, היא הלכה לפיזיותרפיה וכלום לא עזר עד שהיא הלכה וניסתה את המיטה הזו, כעבור זמן קצר היא חזרה לשיגרתה הרגילה, אני יודע שקשה להאמין אבל זה באמת עוזר, אולי כדי לך לנסות לתקשר איתם הנה מספר הטלפון שלהם-08-674-4390 VITAL RAYS

מנהל פורום כאבי גב